MŰSOROK   I   VIDEÓK   I   CIKKEK   I   MŰSORÚJSÁG   I   A CSATORNÁRÓL
NHL: Így készülnek a Spíler TV kommentátorai az éjszakai közvetítésekre!

Míg Szuper Levi már a sokadik fináléjára készül, egykori válogatott csapattársa Szélig Viktor, valamint Léderer Ákos és Hetthéssy Zoltán is első alkalommal tolmácsolják majd a jégkorongvilág leghíresebb trófeájáért folytatott párharcot a magyar nézőknek. A Stanley-kupa-döntő előtt a Spíler TV szakértői most azt is megmutatták, milyen rituáléval készülnek a meccsekre, és mi mindent vetnek be annak érdekében, hogy frissek maradjanak a hajnali összecsapásokon!

A Spíler TV új rekordot állított fel Magyarországon az NHL alapszakasz során azzal, hogy 285 meccset sugárzott az idei szezonból, valamint, hogy az összes találkozó gólösszefoglalóját is megmutatta.

Stanley_cup_donto2_INSTA.jpg
Szólj hozzá a meccsekhez a Facebookon!

A konferenciadöntők első meccseitől kezdve sebességet váltott a csatorna, és annak szakértői, hisz a találkozókat élő magyar kommentárral követhették a nézők. A fiúk így jobbára váltott műszakban virrasztottak a rajongókkal, a Stanley-kupa-döntőre viszont már a Spíler TV teljes sora bevetésre kerül: egy páros a kommentátor fülkében, egy pedig kifejezetten a fináléra átalakított stúdióban követi majd a Penguins-Predators párharcot. A meccsek előtt felvezető műsorral, a harmadok között pedig interaktív elemzésekkel várják nézőket Szuper Leviék.

Május 30-tól tehát következnek a szezon legizgalmasabb jégkorong-mérkőzései. Az egyetlen megosztónak ígérkező kérdés a szakértők között, hogy az éjszakai műszakok során ki mit tölt majd az egységes, számozott hokis bögréjébe… Hetthéssy Zoltán sajátos challenge-n vesz részt: ő koffeinbevitel nélkül közvetít majd, Szuper Levente pedig inkább a teát kedveli. Léderer Ákosnak a Szélig Viktor által készített kávé a favoritja, míg Viktor maga a vaníliás ízesítésű lattéra esküszik…


2017. május 29. 13:53

Címkék: geoblocked jégkorong nhl© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS