MŰSOROK   I   VIDEÓK   I   CIKKEK   I   MŰSORÚJSÁG   I   A CSATORNÁRÓL
Manchester United - Liverpool│jan. 15., 16.35

Ötvenedik alkalommal találkozik egymással Premier League-meccsen az angol történelem két legeredményesebb klubja, a Manchester United és a Liverpool.

A csapatok remek formában várják a derbit: a manchesteriek 11 meccse veretlenek a ligában, míg a Liverpool hat mérkőzés óta nem talált legyőzőre, ráadásul 48 szerzett találatukkal utóbbiaké a legjobb támadósor a PL-ben. Némiképp árnyalja a képet a Vörösök kupa-bukdácsolása (újrajátszásra kényszerültek az FA-kupában, a Ligakupa ˝odavágóján˝ pedig vereséget szenvedtek a Southampton otthonában).

Ahogy már megszokhattuk, a Premier League-ben a kispadokon is igazi nagyágyúk foglalnak helyet. Mourinho és Klopp karrierjük során eddig hatszor találkoztak egymással, a meccseket követően a portugál csak egyszer mehetett győztesként kezet fogni kollégájával. A legfrissebb hírek szerint mindkét menedzser számíthat fontos gólvágójára – így a hazaiaknál Ibrahimovic, a vendégeknél pedig Coutinho is kész a bevetésre. Persze ne feledkezzünk meg Rooney-ról sem, akit egyetlen találat választ el attól, hogy az MU elő legendájává és gólrekorderévé váljon…

A North-West Derby felvezetője január 15-én, vasárnap 16.35 perctől kezdődik a Spíler TV-n! A találkozóról élő szöveges közvetítést olvashattok Facebook-oldalunkon, ahol a mérkőzés szakértője, Kele János várja majd a kérdéseiteket. 

hetvege6.png


2017. január 4. 15:09

Címkék: ajánló geoblocked hidden Liverpool manchester united Premier League

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS