PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Kolonics György emlékfutás: A cél továbbvinni Koló hitvallását

Emlékfutást rendeznek a több mint kilenc éve, tragikus hirtelenséggel elhunyt Kolonics György tiszteletére. Az esemény célja Koló emlékének, szellemiségének megőrzése, valamint a fiatalok érdeklődésének felkeltése a sportos életmód iránt. A témában Kiss Gergely, Révész Máriusz és Szemán Róbert voltak a Mokka vendégei.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


2017. október 19. 11:17

Címkék: emlék futás hirek kiss gergely kolonics györgy Mokka Révész Máriusz tv2 live


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS