MŰSOROK   I   VIDEÓK   I   CIKKEK   I   MŰSORÚJSÁG   I   A CSATORNÁRÓL
Jelentés a pálya széléről: magyar-román kosaras Eb-meccs

Minden magyar-román meccsnek különös húzása van: sok minden sűrűsödik össze egy-egy foci, hoki vagy akár kézimeccsben, történelem, indulatok, traumák. Kedden este magyar ünnep volt Kolozsvárott - most épp egy kosármeccs apropóján és, bár sokan előzetesen nagy balhét sejtettek végül idézőjelben, csak egy zászlóégetésig és néhány odamondogató rigmusig jutottak a kemény magok. A magyarban az I/I stábja is ott volt.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.


2017. szeptember 8. 11:31

Címkék: azurák csaba hirek I/I Azurák Csabával kosármeccs magyar-román

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS