MŰSOROK   I   VIDEÓK   I   CIKKEK   I   MŰSORÚJSÁG   I   A CSATORNÁRÓL

A csatornáról

A TV2 Csoport nagyszabású program-invesztíciójának következő lépéseként 2016. augusztus 13-án elindult a cégcsoport új csatornája, a Spíler TV.

A Spíler TV férfias szórakozást kínál nézőinek exkluzív sportközvetítéseivel és prémium vásárolt tartalmaival. A TV2 Csoport kábelportfóliójának elsősorban férfi közönséget célzó csatornáján látható a Premier League 2016-2017-es évada. Azonban nemcsak a focirajongók örülhetnek a csatorna indulásának, más sportágak szerelmeseinek is kedveskedik a csatorna.

Csak a Spíler TV műsorán követhetik nyomon a jégkorong világának meghatározó eseményeit, így a Világkupát, a legnagyobb presztízsű válogatott tornát, amelyet 12 év után rendeznek meg újra. De itt látható az NHL is; a világ legjobb hokijátékosai a világ legjobb bajnokságában.

A motorsport kedvelőket is prémium tartalommal várja a csatorna, 2017-től csak itt lesz látható a MotoGP, a világ legrangosabb motorversenye. A Spíler TV válogatott programkínálata számos további exkluzív tartalommal várja a képernyők elé a férfias szórakozást kedvelő nézőket.

ÁSZF - Spíler TV műsorterjesztés© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS