MŰSOROK   I   VIDEÓK   I   CIKKEK   I   MŰSORÚJSÁG   I   A CSATORNÁRÓL
Mourinho visszaszólt a Chelsea szurkolóinak!
Mourinho visszaszólt a Chelsea szurkolóinak!

Parázs meccset vívott egymással a Chelsea és a Manchester United az FA-Kupa negyeddöntőjében. A Kékek végül Kante góljával legyűrték a 35. perctől emberhátrányban játszó manchesterieket. A találkozón a két edző is kis híján egymásnak esett, a portugált pedig kifütyülték a Chelsea szurkolói – persze ő sem maradt adós a válasszal.

Antonio Conte a negyvenedik percben Valencia elkésett belépője után rohant számon kérni Mourinhót és a negyedik játékvezetőt, végül azonban csak a főbíró, Michael Oliver tudott rendet tenni. A két mestert visszaküldte a technikai zónájukba, mire a Mourinho mögött helyet foglaló Chelsea szimpatizánsok bekiabálásokkal és füttyszóval jelezték, ők az olasz pártján állnak. Mourinho a kispad elől három ujját felmutatva válaszolt a szurkolóknak, tettét a meccs utáni sajtótájékoztatón magyarázta meg:

˝Azt kiabálnak, amit csak akarnak. Háromszor lettem bajnok velük. Addig a pillanatig, amíg nem lesz egy edzőjük, akivel négy bajnokságot nyernek, én leszek a Chelsea legjobb menedzsere. Azután a másodikká válok, de addig bizony Júdás a number 1…˝ – fogalmazott Mourinho, aki háromszor ült fel a Premier League trónjára a londoniakkal. 

A portugál ugyan előbb elmondta, nem szeretne a bíróval foglalkozni, végül mégis megtette.

˝Négy meccsen három büntetőt és egy piros lapot ítélt ellenünk. Ezen nem tudok változtatni… A mérkőzés után kezet ráztam vele, és gratuláltam neki. Mr. Oliver most hazamegy, és utólag elemezheti a munkáját, én nem szeretném ezt megtenni.˝

Visszatérve a mérkőzésre: győzelmével a Chelsea bejutott a kupa elődöntőjébe, ahol a Tottenham lesz majd az ellenfele. A másik oldalon Arsenal-Manchester City rangadót rendeznek a fináléért. 

A hétvégén Mourinhót és Cotét is láthatjuk akció közben a Spíler TV-n. A Manchester United a Middlesbrough vendégeként lép pályára vasárnap, míg a Chelsea-t szombaton fogadja a Stoke City


2017. március 14. 12:09

Címkék: Chelsea manchester united Premier League

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS