MŰSOROK   I   VIDEÓK   I   CIKKEK   I   MŰSORÚJSÁG   I   A CSATORNÁRÓL
Megszületett Vardy kisfia, Ibrahimovic ismét ˝szerénykedett˝
Megszületett Vardy kisfia, Ibrahimovic ismét ˝szerénykedett˝

Lássuk, mit posztoltak mostanában az angol foci sztárjai. A legfontosabb talán, hogy Harry Kane pár napja megszületett kislánya után, máris világra jött egy újabb Premier League-baba, Jamie Vardy kisfia.

Jamie Vardy Twitter csatornáján közölte a jóhírt, miszerint megszületett második közös gyermekük feleségével, Beckyvel. A büszke apuka szerint a vasárnap este világra jött kisfiú – akinek a nevét még nem hozták nyilvánosságra  – és a mamája is jól van. 

Bár manapság már Vardy sem tud annyit dicsekedni góljaival, azért több találatra bukkanunk az ő közösségi felületein, mint mondjuk Thibaut Courtois-én. Persze, van, hogy borul a papírforma, és a kapus szerez egy óriási találatot. Ez történt a Chelsea hálóőrével is....  

Sometimes I score too! #CFC

Thibaut Courtois (@thibautcourtois) által közzétett videó,

Újra bizonyította ˝legendás szerénységét˝ Zlatan Ibrahimovic. A Vörös Ördögök támadója XVI. Károly Gusztáv, svéd király ˝bőrébe bújt´, persze csak egy kép erejéig. Hogy mekkora király a pályán, azt már ma este bizonyíthatja a Ligakupában, hétvégén pedig a Liverpool elleni rangadón törhet borsot a nagy rivális orra alá. 

Carl XVII Guztaf

IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) által közzétett fénykép,


2017. január 10. 14:39

Címkék:

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS