MŰSOROK   I   VIDEÓK   I   CIKKEK   I   MŰSORÚJSÁG   I   A CSATORNÁRÓL
Jaromír Jágr: ˝55 éves koromig játszom...˝
Jaromír Jágr: ˝55 éves koromig játszom...˝

Pár nap múlva ünnepli 45. születésnapját Jaromír Jágr, aki újságírói kérdésre megjegyezte, olyan jól érzi magát, hogy elképzelhető, akár 10 év múlva is jégkorongozni fog. Rövid hírek az NHL-világából.
  • Jaromír Jágr a csehek veterán jégkorongozója pár éve még viccelt azzal, hogy akár ötvenévesen is jégre lépne a tengerentúli elitligában. A Panthers támadója ugyanakkor január 15-én betölti a 45-öt, melynek kapcsán újságírók megkérdezték őt, komolyan gondolja-e egykor megfogalmazott mondatait… ˝Nemrég megváltoztak a céljaim. Ötvenöt éves koromig fogok játszani, mert annyira jól érzem magam. A formámmal és az egészségemmel sincsenek problémáim, minden rendben van velem…˝ – válaszolt a cseh, valószínűleg viccelve… bár, ki tudja!

  • Egy egységre került az ezer pontos határtól a ligában Alex Ovecskin! Az orosz legenda két gólpasszal és egy góllal vette ki részét a Capitals montreali győzelméből. Ovecskin 544 gólnál jár, mellyel beérte az örökranglista 29. helyén álló Maurice Richardot.

  • A floridaiak kapusáról is cikkeztek az újságok – nem véletlenül, hisz Roberto Luongo 448. NHL-győzelmét aratta, mellyel immáron egyedül áll a kapusok ezen örökranglistájának 5. helyén.

  • Ne feledjétek, éjjel két élő jégkorong-mérkőzést is láthattok a Spíler TV-n. Néhány perccel egy óra után kezdődik a Buffal Sabres – Philadelphia Flyers összecsapás, majd négytől a Anaheim fogadja a Dallast. A hét további napjainak kínálatát itt találjátok.


2017. január 10. 13:37

Címkék:

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS