PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Walcott: Irány Liverpool?
Walcott: Irány Liverpool?

Sam Allardyce elismerte, az Everton komolyan érdeklődik Theo Walcott iránt, aki szerinte sebességével nagy segítségére lenne a csapatnak.

˝Úgy gondolom mindannyian tisztában vannak már az érdeklődésünkkel Theo iránt˝ – válaszolt az újságíróknak Sam Allardyce, majd hozzátette: ˝Ugyan nem áll a küszöbön a megegyezés, de a tárgyalások folynak. Theo vagy száz gólt szerzett az Arsenalban a szélről, a sebességében rejlik az ereje, ebben pedig mi épp gyengék vagyunk. Ráadásul még mindig csak 28 éves…˝

Az Ágyúsok menedzsere Walcott kapcsán elmondta: tudatta játékosával, hogy szeretné, ha maradna, de állandó játéklehetőséget nem tud neki kínálni: ˝Nem szeretném, ha emiatt nem nyílna lehetősége játszani a világbajnokságon…˝ – fűzte hozzá Wenger.

Az angol középpályás kétszer nyert FA-Kupát a londoniakkal, akik mezét 395 alkalommal húzhatta magára. A jelenleg zajló bajnokságban viszont mindössze 49 percnyi játékidő jutott neki.


2018. január 12. 13:47

Címkék: Arsenal Everton Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS