PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Szavazz: Mit gondolsz Coutinho átigazolásáról?
Szavazz: Mit gondolsz Coutinho átigazolásáról?

Hétvégén robbant az átigazolási időszak valószínűleg legnagyobb, de nem legváratlanabb bombája: megegyezett egymással a Liverpool és a Barcelona, így Philippe Coutinho a katalánoknál folytatja pályafutását.

Az átigazolási díjat nem hozták nyilvánosságra, de sajtóértesülések szerint az összeg elérheti a 160 millió eurót, mellyel a brazil lett a világ második legdrágább futballistája. Ennél is több lesz az 5 és fél éves kontraktust aláíró Coutinho kivásárlási ára, a Barcelona ugyanis 400 millió euróban határozta meg ezt az összeget.

Az angol klub közleményében leszögezte, mindent megtettek, hogy maradásra bírják kulcsjátékosukat, ám Coutinho mindenképp távozni szeretett volna – egyik álma válik valóra azzal, hogy a katalán gárdához csatlakozhat.

Te mit gondolsz Coutinho átigazolásáról?

Mindenki jól járt: Coutinho boldog, a Pool jó üzletet kötött
Coutinhónak még maradnia kellett volna Liverpoolban!
Már előbb el kellett volna igazolni a brazilnak

Véleményed a Spíler TV Facebook oldalán is kifejtheted a kérdésben! 

A Liverpool hétvégén máris egy csúcsrangadón tesztelheti, mire megy a brazil nélkül, Jürgen Klopp együttese ugyanis a Manchester Cityt fogadja a Premier League 23. fordulójában. 


2018. január 8. 10:53

Címkék: Liverpool Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS