MŰSOROK   I   VIDEÓK   I   CIKKEK   I   MŰSORÚJSÁG   I   A CSATORNÁRÓL
Dele Alli: ˝Én vagyok saját magam legnagyobb kritikusa…˝
Dele Alli: ˝Én vagyok saját magam legnagyobb kritikusa…˝

 A Tottenham számára a továbbjutás szempontjából már tét nélküli a Bajnokok Ligája H-csoportjának zárófordulója, melyben a csapat az APOEL-t fogadja a Wembley-ben. Ennek megfelelően Mauricio Pochettino rotálni fogja a csapatát, ám egyik kulcsembere, Dele Alli biztosan kezd majd a londoni mérkőzésen.

Alli eltiltás miatt kihagyta az első három BL-csoportmeccset, és elég friss ahhoz, hogy játsszon – szögezte le az argentin mester. A támadó pozitívan tekint minderre, s elmondta, számára minden pályán töltött perc számít, a fejlődése miatt.

˝Rengeteget tanultam eddig a szezonban és az előző két évben˝ – kezdte Alli. ˝A legmagasabb szinten szeretnék teljesíteni minden egyes edzésen és meccsen, de szerintem ez lehetetlen. Ahhoz az időszakhoz érkeztem, amikor sokat tanulhatok meg önmagamról, mint futballistáról és mint emberről. Hogy önkritikus vagyok-e? Nagyon. Én vagyok saját magam legnagyobb bírálója. Mindig érzem, ha nem játszom elég jó, ha nem mennek jól a dolgok. Fontos, hogy sose elégedjek meg. Folyamatosan fejlődni kell, szezonról szezonra, edzésről edzésre jobbá válni.˝

Hétvégén már ismét a Premier League-ben kell bizonyítaniuk a londoniaknak. A Spíler TV-n pedig az ő mérkőzésüket is élőben tekinthetik meg a rajongók.


2017. december 6. 13:04

Címkék:

© 2017 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat

Powered by Neoport Core CMS