PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Játékunk lezárult! Kiderült ki nyerte a Talma által aláírt relikviákat!
Játékunk lezárult! Kiderült ki nyerte a Talma által aláírt relikviákat!

Köszönjük, hogy játszottatok velünk! A sorsolás megtörtént, így kiderült, ki az a szerencsés, aki megnyerte a Talmácsi Gábor által aláírt sapkát és bögrét. 

A kérdésünk a következő volt: Hány pontot szerzett a három kategória győztese összesen az idei Gyorsaságimotoros-világbajnokságon?

A helyes válasz: 947 

A nyertes: Ács Gábor

Gratulálunk! 


Előzmények, a játék

Szeretnél nyerni egy Talmácsi Gábor által aláírt sapkát és bögrét? Akkor nincs más dolgod, mint elküldeni a helyes választ kérdésünkre és szorítani, hogy Fortuna a sorsolásnál rád mosolyogjon!

A kérdés: Hány pontot szerzett a három kategória győztese összesen az idei Gyorsaságimotoros-világbajnokságon?

A helyes választ a lenti űrlap kitöltésével küldheted el - december 11-én, 12.00-ig.


A JÁTÉKSZABÁLY

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2). 

A játék időtartama:
2017.12.04-tól 2017.12.11-én 12:00-ig.

A nyeremény:
A Sport & Events Management jóvoltából, Talmácsi Gábor motorversenyző által dedikált 1db MotorsportHD logóval ellátott sapka és egy ugyan ezzel a logóval és aláírással ellátott bögre.

Részvétel és a játék menete:
A játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt eleget tesznek a felhívásban foglaltaknak, azaz a fenti űrlapot kitöltik, megadják a helyes választ és elküldik. A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.

Sorsolás:
A sorsolási adatbázisba azok a természetes személy játékosok kerülnek be, akik a felhívásban foglaltaknak eleget tesznek. 18 éven aluliak a játékban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt, és a nyereményüket törvényes képviselőjük veheti át. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását a szervező cég alkalmazottja végzi. A nyertesek névsorát a játék lezárását követően a csatorna hivatalos közösségi oldalán tesszük közzé.

A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a nyereményt felajánló Sport & Events Management veszi fel.

A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget.

A TV2 a nyertest a nyeremény átvételről a spilertv.hu weboldalon tájékoztatja a nyertest.
Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki.
Amennyiben a nyertes 2017.12.12-én 12.00 óráig nem jelentkezik vissza, nem reagál a TV2 által küldött emailre, úgy elesik a nyereménytől.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.

A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.

A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a jelen játékszabályzat feltételeit, a játékhoz kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a Játékhoz megadott személyes adatokat (név és emailcím) a TV2 a játék lebonyolítása érdekében nyilvántartsa, kezelje, valamint későbbi promóció céljából 5 évig nyilvántartsa.

További harmadik személyeknek – ide nem értve a TV2 megbízásából eljáró, a TV2 Adatvédelmi Szabályzatában írt Adatfeldolgozót – a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain. A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.
TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


2017. december 4. 15:01

Címkék: játék motorsport Spíler TV MotorsportHD projekt


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS