PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   Bajnokok Ligája   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra
Ibrahimovic: ˝Miért ne érhetnénk utol a Cityt?˝
Ibrahimovic: ˝Miért ne érhetnénk utol a Cityt?˝

A nagy visszatérésekről szólt a Manchester United hétvégéje, hisz Paul Pogba már kezdőként, míg Zlatan Ibrahimovic csereként pályára léphetett a Newcastle elleni bajnokin. A két nagyágyúval kiegészült Vörös Ördögök – Pogba góljával és gólpasszával – 4-1-re múlták felül ellenfelüket, hátrányuk azonban nem csökkent az éllovas városi riválissal szemben. 

Ibrahimovic hét hónapnyi kihagyás után öltötte magára újra a United mezét, áprilisi térdsérülését követően a határozottsága a régi maradt. 

˝Semmit sem sietettem a rehabilitációm alatt. Napról napra követtem az előírtakat. Ez egyetlen titok a kemény munkában keresendő. Akik közel állnak hozzám, tudják, hogy mennyit dolgoztam. Akár napi 5-6 órát is. A sérülés pillanatában tudtam, hogy a feladás nem opció. Most nagyon büszke vagyok arra, hogy visszatértem, egyedül biztosan nem sikerült volna, ezért jár a köszönet a körülöttem lévőknek, akik segítették a gyógyulást˝ – nyilatkozta Ibra, aki az előző szezonban csapata legeredményesebb játékosa volt. 

SpilerTV_logo_ALL_version-02.png
Katt! Kövess minket a Facebookon is!

A gárdának idén is szüksége lesz a góljaira, ha be akarják érni a jelenleg 8 ponttal előttük álló, még veretlen Manchester Cityt. Ibrahimovic szerint képesek lesznek erre. 

˝Azt gondolom, hogy beérhetjük a Cityt. Miért ne tehetnénk? Mindannyian azért vagyunk itt, mert győzni szeretnénk. José Mourinho egy győztes típus, aki minden szezonban nyer valamit. Tudja mit csinál, még akkor is, amikor kevesebb játékos állt rendelkezésére, ezen a héten viszont már igazán boldog lehetett, hisz a teljes keret bevethető volt. Az előző szezonban két trófeát is nyertünk, idén pedig erősebbek vagyunk. Hiszünk magunkban, ez pedig nagyon fontos faktor.˝

A svédet a hosszabb távú jövőjéről is kérdezték, mire leszögezte, élvezi Mourinho bizalmát, de nem nagyon gondolkodik előre. ˝Abban a korban vagyok, amikor választhatok, hogy mit szeretnék csinálni˝ – fogalmazott a támadó, aki még egyszer elmondta, jelenleg annak örül, hogy újra játszhat.

Vajon megszerzi szezonbéli első gólját Zlatan? Hétvégén ez is kiderül a Spíler TV-n, ahol a Premier League következő fordulójában is képernyőre kerülnek a legizgalmasabb meccsek. Részetekért nézd meg a fenti videót. 


2017. november 20. 15:01

Címkék:


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS