PREMIER LEAGUE   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   A LEGFRISSEBBEK   I   MŰSORÚJSÁG
Arsenal: ˝Özil még 2-3 évet a PL-ben akar játszani˝
Arsenal: ˝Özil még 2-3 évet a PL-ben akar játszani˝

Az utóbbi időben egyre másra röppentek fel a pletykák, miszerint Mesut Özil nem kívánja meghosszabbítani szezon végén lejáró szerződését az Arsenallal, és távozik a londoni klubtól. A német játékos menedzsere most ezzel ellentétes nyilatkozatot tett.

Özil szerződése 2018 nyarán jár le, ami azt jelenti, hogy januártól szabadon bocsátkozhat tárgyalásokba más klubokkal a jövőjével kapcsolatban. Több újságcikk már tényként kezelte távozását, ám ügynöke, Erkut Sogut most leszögezte, hogy játékosa maradni szeretne a Premier League-ben és nagy rá az esély, hogy továbbra is az Ágyúsok mezét viselheti majd.

˝A szerződésünk az Arsenallal még él, és jó úton járunk (a hosszabbítás felé). Özil még legalább 2-3 évet szeretne a Premier League-ben játszani˝ – fogalmazott az ügynök. 

A német középpályás az elmúlt időszakban térdsérüléssel bajlódott, de nagy rá az esély, hogy csapata hétvégi idegenbeli bajnokiján már pályára léphet. Hogy Mesut Özil ott lesz-e Arséne Wenger keretében, kiderül szombaton a Spíler TV-n.


2017. október 12. 9:59

Címkék: Arsenal Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS