PREMIER LEAGUE   I   MOTORSPORT   I   NHL   I   A LEGFRISSEBBEK   I   MŰSORÚJSÁG
Mourinho egyáltalán nem sokallja Neymar átigazolási díját
Mourinho egyáltalán nem sokallja Neymar átigazolási díját

A Paris Saint-Germain FC napokon belül bejelentheti új igazolását, a világrekordot jelentő összegért megszerzett Neymart. A brazil csapatváltásától hangos a világsajtó, az ügyben a Manchester United menedzsere, az eddigi rekordigazolást megkötő José Mourinho is megszólalt.

˝Amikor Paul Pogbát megvettük, azt mondtam, hogy nem sok érte az átigazolási összeg – fogalmazott a Vörös Ördögök Sampdoria elleni győztes felkészülési meccsét követően a portugál. ˝Azokat tartom drágának, akik egy bizonyos minőség nélkül kerülnek egy bizonyos szintre. Neymarért sem sokallom a 200 millió fontot (a hírek szerint 189 millió font, azaz 222 millió eurót fizetnek majd csak a Barcának a párizsiak – a szerk.). Azért nevezhető túl magasnak ez az összeg, mert így egyre több 100 milliós, 80 vagy éppen 60 milliós játékos lesz a piacon. Neymar a világ egyik legjobbja, a reklámértéke is rendkívül magas, a PSG biztosan mérlegelte a dolgot. Még egyszer mondom, nem a brazillal van a gond, hanem a transzfer említett következményeivel...˝

A bérezést és a mindenféle bónuszokat beleszámolva a támadóért összesen több, mint 500 millió eurót kell fizetnie a PSG-nek.


2017. augusztus 3. 12:20

Címkék: manchester united Premier League


Kapcsolódó anyagok


© 2018 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk


Powered by Neoport Core CMS